Feedback på väghållning - förtydligande

Jag fick en relevant fråga från en av våra deltagare om hur vi samlar in synpunkter och åsikter om väghållning, halkbekämpning och andra spörsmål som berör cykelvägnätet. Vår förhoppning är att ni deltagare kontinuerligt lämnar synpunkter till oss under projekttiden på: [email protected]. Det går även bra att kommentera eller skriva egna inlägg här på vår blogg. Ni kommer också att få chansen att tycka till om väghållningen när ni besvarar enkäten som kommer ut i slutet av mars, 2010. Av den anledningen får ni gärna göra egna noteringar för att lättare komma ihåg eventuella problem eller positiva saker.

Väghållningen i Falu kommun sköts av vår entreprenör PEAB som ni kan ringa till direkt på: 023 - 70 40 05 om något behöver åtgärdas.

/Andreas Jansson


Kommentarer
Postat av: Thomas S

Det går även att skicka e-post till PEAB [email protected] (skicka gärna en kopia till [email protected])

2009-11-19 @ 22:45:10
Postat av: Håkan J

Finns det bra skäl för att salta cykelvägarna? Salt och metall fungerar dåligt ihop på bilar och eftersom cyklar normalt har väldigt dåligt rostskydd bör det vinnas stor risk för problem efter en vinter på saltade vägar. Eller?

2009-12-07 @ 10:44:00
Postat av: Thomas S

Intressant fråga! Jag vet att Trafik- och Fritidsförvaltningen jobbar väldigt aktivt med hur man bäst skall halkbekämpa. Jag kan undersöka hur man resonerar och återkomma. Mvh Thomas S

2009-12-10 @ 22:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0