Startskottet måndagen den 16/11 2009!

Mätperioden börjar för vintercyklistern den 16:e november 2009.

På måndag börjar mätperioden för alla vintercyklister. Varje vintercyklist har fått en cykeldator för att kunna mäta hur långt man cyklar varje månad. Har du redan provcyklat tidigare under veckan skriver du upp mätarställningen i morgon och sedan läser du av den igen den 16:e december. Vi kommer sedan att summera den totala sträckan varje månad och redovisa det på falun.se/vintercyklisten. Vi ser med spänning fram emot resultatet!

Som en referens har vi erbjudit de erfarana vintercyklarer som anmälde sig till vintercyklisten att få en cykeldator och ett sadelskydd om de mäter hur långt de cyklar samt svarar på en enkät i vår.  

I vår kommer vi bland annat att fråga vintercyklisterna om hur ni skulle ha rest om ni inte hade cyklat. Syftet är att se hur mycket extra motion vintercykling ger samt hur mycket vi reducerar miljöpåverkan med cykling. Ett litet tips kan vara att göra små noteringar i din almanacka så blir det lättare att minnas.


Kommentarer
Postat av: Malin Jones

Jag har tjuvprovat lite under veckan som gick och startat en blogg om mitt vintercyklande, hur jag upplever det, och lite tankar i kring det hela. Kika gärna in på min blogg, men varning för mycket text och svamlande :-)



Malin Jones

2009-11-16 @ 00:24:07
URL: http://www.dubbdack.blogspot.com/
Postat av: Stefan Söderlund

Hur gör man för att blogga här?

2009-11-16 @ 17:20:25
Postat av: Andreas Jansson

Stefan - om du vill blogga skriver du ditt inlägg till [email protected], så lägger vi upp det så snart vi kan.



/Andreas

2009-11-17 @ 13:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0