Regler för Vintercyklistens fototävling

Tema: Vintercykling i alla dess former

1:a pris 1500 kr

2:a pris 500 kr

3:e pris biobiljetter

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

Regler:

Bilden ska vara oss tillhanda senast 10 mars 2010.

Tävlingen är endast öppen för deltagare i Falu Kommuns projekt Vintercyklisten och deltagare i referensgruppen i Falu Kommuns projekt Vintercyklisten.

Bilden:

Du får max delta med 3 bilder.
Bilden får ej manipuleras utan ska visa fototillfället så som det såg ut däremot är normal efterjustering naturligtvis ok (dvs nivåer, kurvor, dammborttagning och efterskärpning).

Bildformatet ska vara jpeg med minsta bredd är 1000 pixlar och höjd 1000 pixlar.

Upphovsrätt:

Deltagarna ansvarar själva över sina uppladdade/inskickade bilder. Du ansvarar för att hålla Falu Kommun skadeslöst för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten.

Tillåtelse att fotografera:

Fotografen bestyrker att han har fått tillåtelse av de människor (och deras vårdnadshavare när det gäller barn) som kan identifieras på bilderna att få använda bilderna i fototävlingen och användningen av bilderna.

Juryn:

Juryn består av 4 personer från Falu Kommun samt en professionell fotograf. De kommer att välja ut 10 bilder, som deltagare i Falu Kommuns projekt Vintercyklisten och deltagare i referensgruppen i Falu Kommuns projekt Vintercyklisten kommer att få rösta fram en vinnare bland. De utvalda bilderna kommer att läggas upp på Vintercyklistens blogg och ev. på Vintercyklistens hemsida för röstning.

Övrigt:

Bidrag med motiv som kan verka stötande kommer att uteslutas ur tävlingen.

Tillåtelse för Falu kommun att använda bilderna efter tävlingen:

Falu kommun vill gärna få chansen att använda bilderna i andra sammanhang efter tävlingen.

 Meddela oss när du skickar in/laddar upp bilden om du vill eller inte vill att vi ska få använda bilderna i andra sammanhang än tävlingen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0