Bravo alla vintercyklister!!!!



Fyra månader har nu gått sedan vi startade utmaningen. Regn, snö, kyla, halka, motvind vägs nu upp av strålande sol, kondition, bättre hälsa, lite stolthet och faktiskt en och annan intjänad krona. Och kanske viktigast, vi har tillsammans bidragit till ett mer hållbart samhälle.

Hoppas att ni, som vintercyklisten jag träffade i morse, verkligen har fått mersmak, och att cyklande nu är ett självklart val för nästan varje resa.

Påminner om registreringen av sista månadens körda kilometrar. Vi kan även informera om att vi kommer att, inom kort, skicka ut en rätt ingående enkät för att ta till vara era erfarenheter.

Väl mött i vårsolen!

Vänliga hälsningar

Thomas S

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Japp! Instämmer med den positiva cyklisten. Det har varit mycket inspirerande att vintercykla. Nu har vi ju bra däck till nästa säsong och kallare och snöigare kan det knappast bli. Nästa år borde vi få ihop ännu fler mil : ))

2010-03-18 @ 20:57:51
Postat av: elenor

Visst längtar vi efter vår, men det känns plötsligt som att vintern gick så fort! Det var ju nyss vi fick våra däck och var helpeppade på att vintercykla!Tänk att man klarat att cykla en så kall och snörik vinter! Jag har bara positiva saker att säja om detta projekt! Så nöjd med att jag fick den äran att delta!

2010-03-19 @ 18:41:29
URL: http://www.pelenor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0